Vraag & antwoord

Wat is het GGD-panel Zaanstreek-Waterland?

GGD-panel Zaanstreek-Waterland bestaat uit een diverse groep inwoners. Zij geven hun mening over onderwerpen rondom gezondheid aan de GGD Zaanstreek-Waterland. Zo krijgt de GGD een goed beeld van wat er leeft in de regio en wat behoeften zijn. GGD kan de gemeenten adviseren hun plannen daar op aan te passen.

Waarom een GGD-panel?

Het GGD-panel is bedoeld om inzicht te krijgen in de meningen, ervaringen en behoeften van inwoners van de regio over verschillende gezondheidsonderwerpen.

U geeft online uw mening over belangrijke onderwerpen. Bijvoorbeeld mantelzorg, uw woonomgeving en de opvoeding van uw kind.

Met die informatie kan de GGD Zaanstreek-Waterland gemeenten adviseren op het gebied van gezondheid en welbevinden.

Wie kan meedoen?

  • U woont in regio Zaanstreek-Waterland;
  • U bent 16 jaar of ouder;
  • U heeft internet;
  • U heeft een eigen e-mailadres.

Meld u hier aan

Hoe werkt meedoen?

Meedoen is heel makkelijk.
U vult online uw gegevens in. Dan komt er een bevestiging op het scherm. Daarna ontvangt u een uitnodiging voor een onderzoek. Dit is niet meteen, maar later.

U krijgt de uitnodiging per e-mail. U klikt op de link voor de vragenlijst. Deze vragenlijst wordt geopend in uw internetbrowser. Uw antwoorden worden via het internet verzonden. U hoeft dus niets te printen en per post te sturen.

U mag zelf weten wanneer u de vragenlijst invult. In de e-mail staat een datum. Tot die datum kunt u de vragenlijst invullen. Meestal heeft u een week tot drie weken de tijd. Heeft u in die tijd de vragen nog niet af? Dan krijgt u nog een e-mail als herinnering. Er staat ook hoeveel minuten het invullen ongeveer duurt.

Wie is Research 2Evolve?

Research 2Evolve helpt de GGD Zaanstreek-Waterland met de onderzoeken voor het GGD-panel. Het is een onderzoeksbureau uit Hilversum. Zij doen het onderzoek en sturen de resultaten naar de gemeente. De GGD Zaanstreek-Waterland weet niet welke inwoners hebben meegedaan.

Wilt u meer informatie over Research 2Evolve? Die vindt u op de website: www.research2evolve.nl

1 e-mailadres per persoon

Iedere deelnemer van het GGD-panel moet een eigen e-mailadres gebruiken. Wilt u met meer personen in uw huishouden meedoen? Meld u dan apart aan via het aanmeldformulier.

Heeft u nog vragen?

Als u nog vragen heeft, gebruik dan het contactformulier op deze site. U mag ook een opmerking of idee opsturen. U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord.

Ik wil mij afmelden

Wilt u niet meer meedoen met de onderzoeken? Gebruik dan het afmeldformulier. Daarna komt er een bevestiging van de afmelding op uw scherm. Wij verwijderen ook uw gegevens.